Locatie

Wegwijs naar het Oh!

Ons adres:

Kanunnik de Deckerstraat 20a,

2800 Mechelen, België

Ben je te gast bij het Ondernemershuis? Of wip je graag eens binnen om kennis te maken met het Oh!? We stellen het Oh! en zijn infrastructuur voor ondernemers graag aan je voor!

Het Oh! ligt centraal in Mechelen en is goed bereikbaar …

Haal je graag een frisse neus op de fiets? Via straat Heembeemd, ter hoogte van huisnummer 20, stap je de stadstuin aan het Oh! binnen, waar je je fiets parkeert in de fietsenstalling.

Mechelen heeft 2 stations

  • Van station Mechelen-Nekkerspoel wandel je in 15 minuten
    (1,1 km) naar het Oh!
    Als abonnee van Blue-Bike spring je hier op een Blue-Bikefiets voor 1,15€/dag en sta je in 6 min aan het Oh! Meer info: blue-bike.be

  • Station Mechelen ligt op 1,8 km wandelen van het Oh! Ook hier staan er Blue-Bikes klaar om in 6 min tot aan het Oh! te fietsen.

In station Mechelen neem je aan de busterminal voor het station pendeldienst Lijn 1 en zet je koers naar de Wollemarkt. Je stapt af aan halte Wollemarkt.
In vijf minuten wandel je naar het Oh! Na jouw bezoek neem je op de Schoenmarkt (8 min wandelen) de pendelbus terug naar station Mechelen.

Mechelen is bereikbaar via verschillende invalswegen die uitkomen op de stadsring R12. Op de ring is de weg naar de Mechelse parkings aangegeven.
Van de centrumparkings Kathedraal en Tinel wandel je in 5 en 7 minuten naar het Oh!
Je kunt je geluk ook beproeven op de parking in de Kanunnik de Deckerstraat, vlakbij het Oh!. Je kan hier voor maximum 2 uur parkeren.

Datum: Zondag 6 oktober
Uur: 10u – 17u

Adres: Kanunnick de Deckerstraat 20a
2800 Mechelen