Af en toe nood aan een rustige ruimte om professionele gesprekken te voeren? Een kantoor huren voor een dag biedt de oplossing!

Soms heb je als thuiswerkende ondernemer nood aan een locatie waar je in alle rust met mensen kan samenzitten. Maar lang niet iedereen beschikt in de eigen woning over een gepaste ruimte om mensen te ontvangen. Of misschien vind je het gewoon niet zo fijn om professionele contacten in je eigen woning toe te laten. Uitwijken naar een koffiebar behoort tot de mogelijkheden, maar vaak zit je daar ook niet echt rustig om heel efficiënt zakelijke gesprekken te voeren.

Heb je al eens nagedacht over de mogelijkheid om een tijdelijke kantoorruimte te huren voor een dag? Deze optie laat je toe om in alle rust te werken en samen te zitten met je gesprekspartners. Ook voor vergaderingen met een kleine groep mensen is een tijdelijke kantoorruimte huren een goede oplossing. Bij het Ondernemershuis kan je hiervoor terecht!

Uitwijken naar een bOh!wl
Het Oh! beschikt over vier bOh!wl vergaderzalen die telkens uitgerust zijn voor 6 personen. Deze kunnen door gasthuurders per uur, per dagdeel of per dag gehuurd worden. Ideaal dus voor wie nood heeft aan een tijdelijke kantoorruimte voor een korte periode, waar je in alle rust gesprekken kan voeren. Daarnaast zorgt het uitzicht op de mooie groene binnentuin van het Oh! voor een extra troef. Tussen de vergaderingen door kan je genieten van een heerlijk kopje koffie in deze aangename omgeving en indien je catering wenst, kan het Oh! ook hierin voorzien.

Wat kan het Oh! voor je doen?

Starters, jonge en meer ervaren ondernemers vinden in het Oh! een fijne werkplek om hun activiteiten uit te bouwen,
klanten te verwelkomen en met andere bewOh!ners te netwerken.

Datum: Zondag 6 oktober
Uur: 10u – 17u

Adres: Kanunnick de Deckerstraat 20a
2800 Mechelen