Een kantoor als plug-and-play concept. Hoe pakt het Oh! dit aan in Mechelen?

“Plug and play”. Of: je plugt het in en het werkt! Dat concept is niet zo nieuw voor allerlei apparatuur en technische hebbedingetjes. Het Ondernemershuis in Mechelen, ook bekend als het Oh!, past precies hetzelfde principe toe op kantoorruimtes. Een vingerknip is voldoende om een nieuwe —of extra— vestiging te “installeren” voor jouw onderneming. Met voldoende stopcontacten trouwens om al jouw toestellen in te pluggen 😉 Maar, hoe werkt dat dan precies?

All-inclusive formule

Klik-klak-klaar. Een draai aan de sleutel om je kantoor te openen en je bent vertrokken! Dat kantoor is immers  gemeubileerdinstapklaar én volledig uitgerust met onder andere high speed internet, elektriciteit, water, verwarming en een eigen postvak. Een heerlijke tas koffie is trouwens ook “plug euhm”… “mug and play”: het vergt maar één druk op de knop voor een heerlijke tas 😉 Liever thee, plat of bruiswater? Check!

Complete dienstverlening

Het lijkt wel alsof je ook nieuwe collega’s krijgt, als extra cadeautje. De medewerkers van het Oh! nemen immers met plezier een aantal taken van jou over. Zij sorteren de post, maken het steeds gezellig in de zithoek waar men kan inchecken, en zullen zelfs jouw gasten vriendelijk verwelkomen. Ohja, nog eentje dat je kan afvinken: de poetsdienst komt wekelijks schoonmaken.

Huur “op de groei”, zonder groeikrampen in je portemonnee.

Een kantoor in het Oh! Mechelen heb je in alle matensmaken en kleurenGroeit jouw onderneming? Dat is fijn! En het is nóg fijner als jij je kan blijven focussen op die groei. Het Oh! groeit immers met jou mee en schaalt jouw onderneming in een vingerknip op naar een groter kantoor, opnieuw met alle plug-and-play voordelen. Je betaalt pas voor een grotere ruimte wanneer je het echt nodig hebt.

Oh… Je hebt ook ineens een meeting room. Of 8.

In het Oh! krijg je onmiddellijk toegang tot 8 vergaderzalen, bijna allemaal met uitzicht op de gezellige Oh! tuin. De bruisende omgeving van het Ondernemershuis vormt ongetwijfeld dé perfecte basis voor tal van inspirerende en productieve meetings.

Een gebouw in de cloud.

Je leert het gebouw al snel door en door digitaal kennen. Dankzij de apps op je smartphone, heb jij nu ook een “smart office” 😉 Een meeting room boeken, de deuren aan de hoofdingang openen, of de printer bedienen? There’s an app for that! Leuk weetje: je kan de printer zelfs bedienen vanuit je thuiskantoor.

Klusjesdienst

Plug-and-play, dat kan ook voor een kantoor met een eigen karakter. Het Oh! past de inrichting van jouw kantoor graag aan op jouw specifieke wensen. De klusjesman hangt jouw whiteboard precies waar jij het wilt, installeert een extra kast, of… vul jij het aan? 😉

Free trial: test een kantoor!

Het Oh! bewijst graag dat het plug-and-play concept écht werkt. Je kan zelfs een gratis testdag boeken. Zo zeker zijn ze bij Oh! Mechelen van hun zaak, en zo klaar staan ze voor jouw onderneming.

Psst: ook die testdag is maar één klik weg.

Wat kan het Oh! voor je doen?

Starters, jonge en meer ervaren ondernemers vinden in het Oh! een fijne werkplek om hun activiteiten uit te bouwen,
klanten te verwelkomen en met andere bewOh!ners te netwerken.

Oh!Talk
’Slimme sales’

Vr. 26.04.2024 12:00 - 13.30

Hoe zorg je ervoor dat je na een salesgesprek buiten loopt met een duidelijke ja/nee i.p.v. ‘we gaan er eens over nadenken’?