Flexibel kantoorpand huren: in Oh! Mechelen kan het

Een flexibel kantoorpand huren biedt tal van voordelen. Het woord ‘flexibel’ alleen zou al genoeg moeten zeggen: het is een creatieve oplossing in de huidige samenleving die steeds sneller evolueert. Is jouw bedrijf op zoek naar een flexibel kantoorpand in Mechelen? Wij lijsten de voordelen op om een kantoorpand te huren in Oh! Mechelen.

Een vast kantoor waar iedereen van maandag tot vrijdag zonder pardon naar pendelt lijkt verleden tijd. De laatste jaren zijn werknemers veel bezig met de work-life balance. Tijd wordt steeds meer ons kostbaarste bezit, en dagelijks meer dan een uur pendelen naar het werk past niet meer in die mindset.

Kantoorpand in Mechelen wanneer jij dat nodig hebt

Daarom komen er creatieve oplossingen, zoals een flexibel kantoorpand huren. Het heeft namelijk geen nut om een kantoor te huren of te kopen als er niemand zit. Werk je met tijdelijke werkkrachten, werkt jouw personeel af en toe van thuis uit of zitten je collega’s vaak op de baan?

Dan is een flexibel kantoorpand huren de ideale oplossing. Je kan zo namelijk een kantoor huren op de dagen dat jij dat nodig hebt. Zo betaal je nooit te veel en heeft jouw personeel altijd een eigen werkplek.

Flexibel kantoorpand huren voor groeiende of krimpende ondernemingen

Flexibele kantoorpanden huren kan ook handig zijn bij een groeiende of krimpende onderneming. Als je een kantoor vindt voor een bepaald aantal werknemers, maar jouw onderneming groeit of krimpt sneller dan voorzien, dan zit je met een flexibel kantoorpand altijd goed. Je hangt namelijk niet aan een huurcontract op lange termijn vast.

Als je opeens explosief gaat groeien, heb je meer personeel en dus ook meer kantoorruimte nodig. Bij jouw vast kantoor ben je beperkt door de huidige oppervlakte. Bij het huren van een flexibel kantoorpand zal de uitbreiding van extra werknemers jouw geen extra stress bezorgen, maar net minder kopzorgen.

Helaas kan het ook de andere kant op gaan, zeker na de onverwachte pandemie die we meegemaakt hebben. Als je afscheid moet nemen van personeel, betaal je veel te veel voor jouw kantoorruimte met lege plekken. Met de huur van een flexibel kantoorpand kan zo overschakelen naar een kleinere ruimte en zo kosten besparen.

Satellietkantoren en mobiel werken

Naast uitbreidingen of inkrimpingen kunnen flexibele kantoorpanden in Mechelen ook dienen als satellietkantoren of mobiel werken mogelijk maken. Mechelen is ideaal gelegen tussen Brussel en Antwerpen en is een ondernemende en groeiende stad. Mogelijk ligt jouw kantoor op een andere locatie, en heb je een extra kantoor nodig dat strategischer gelegen is.

Zo kan je op verschillende locaties aanspreekpunten hebben, zonder er vaste kantoren voor vast te leggen. Dit is niet alleen voordelig voor jouw klanten, maar ook voor jouw werknemers. Zij kunnen zo mogelijk dichter bij huis werken in een satellietkantoor, nadat ze op de baan geweest zijn in een nabij kantoorpand nog wat taken afwerken in plaats van volledig uit de richting naar het hoofdkantoor terug te keren en creatief of gemotiveerd blijven door de change of scenery.

Minder kosten

Een flexibel kantoorpand in Mechelen vergt weinig opstartkosten, weinig voorbereidingstijd en je hoeft niet meteen een volledige kantoorruimte in te gaan richten. Grote bedrijven kunnen hier een kleine afdeling plaatsen, werknemers kunnen dichter bij huis werken en ook voor pendelaars biedt een flexibel kantoorpand enkel voordelen.

Bekijk de voordelen van een flexibel kantoorpand in Oh! Mechelen.

Wat kan het Oh! voor je doen?

Starters, jonge en meer ervaren ondernemers vinden in het Oh! een fijne werkplek om hun activiteiten uit te bouwen,
klanten te verwelkomen en met andere bewOh!ners te netwerken.

Datum: Zondag 6 oktober
Uur: 10u – 17u

Adres: Kanunnick de Deckerstraat 20a
2800 Mechelen