Ondernemershuis is meer dan klassieke co-workingspace

Het Ondernemershuis wordt vaak beschreven als een van dé co-workingspaces van de provincie Antwerpen en in Mechelen in het bijzonder. Alleen is het Oh! veel meer dan een klassieke co-workingspace. Wij bieden kantoren en vergaderzalen aan om je productiviteit nog meer te verhogen. Je krijgt het comfort en de privacy van een kantoor, en daarbovenop de netwerkopportuniteiten van een co-workingspace.

Een klassieke co-workingspace is een open werkomgeving waar freelancers, zelfstandigen en kleine ondernemingen samenwerken en een werkruimte delen. Het idee erachter is om de kosten te delen en tegelijkertijd van een professionele en gezellige werkomgeving te kunnen genieten.

De co-workingspace of flexruimte van het Oh! is opgeleukt met kunstwerken van BuroMuro, die Belgische kunstenaars in de kijker zet. Daarnaast is er de mogelijkheid in de gemeenschappelijke ruimte persoonlijk werkmateriaal veilig op te bergen én om een vaste plek in deze gezamenlijke ruimte in te nemen.

Naast flexruimte ook kantoren en vergaderzalen
Naast de mogelijkheid om in een gedeelde werkomgeving te werken, biedt het Ondernemershuis ook de optie om kantoren te huren voor meer privacy en concentratie. Daarnaast zijn er zalen beschikbaar voor vergaderingen en andere bijeenkomsten, zoals lezingen, board meetings, interviews en presentaties.

All-in-one oplossing voor ondernemers
Het Ondernemershuis is dus een all-in-one oplossing voor ondernemers. Het biedt niet alleen de voordelen van een co-workingspace, zoals de mogelijkheid om te netwerken met andere ondernemers en het delen van kosten, maar ook de mogelijkheid om kantoren te huren en vergaderzalen te boeken. Hierdoor biedt het Ondernemershuis een compleet pakket voor ondernemers en een ideale werkomgeving voor zowel starters als gevestigde ondernemingen.

Netwerkmogelijkheden
In een co-workingspace is er meestal een informele en ontspannen sfeer, wat bevorderlijk is voor het leggen van nieuwe connecties en het uitwisselen van ideeën. Het Ondernemershuis biedt deze voordelen van een co-workingspace, maar gaat nog een stap verder door verschillende evenementen en activiteiten te organiseren voor de ondernemers.

Zo worden er regelmatig Oh!Talks georganiseerd, waarbij het Ondernemershuis experts uitnodigt om presentaties te geven over ondernemen en het onderhouden van een eigen zaak. Daarnaast worden er informele recepties en lunches aangeboden waarop alle bewOh!ners welkom zijn. Dit biedt ondernemers nog meer kansen om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en samen te werken.

Flexibiliteit
Co-workingspaces zijn meestal flexibel in termen van de huurperiode en de beschikbaarheid van werkplekken. Het Ondernemershuis in Mechelen biedt diezelfde flexibiliteit, maar daarnaast ook de mogelijkheid om te upgraden (of downgraden) naar een privékantoor.

Hierdoor is het Ondernemershuis ook geschikt voor ondernemers die op zoek zijn naar meer stabiliteit en privacy en speelt het in op de schommelingen van het bedrijf. Zo kan er een groter kantoor worden aangeboden bij exponentiële groei, maar ook in geval van down sizing kan men in het vertrouwde Oh! blijven, zij het in een kleiner kantoortje of (terug) in de flexruimte.

Faciliteiten
Het Ondernemershuis is uitgerust met alles wat nodig is voor een comfortabele en productieve werkomgeving. Dit omvat bureautafels, bureaustoelen, rolluikkasten, ladeblokken, kapstokken en vuilbakjes, evenals internetkabels voor een supersnelle internetverbinding.

Naast ingerichte kantoren zijn er ook heel wat nevenzaken die inbegrepen zijn bij het Oh: elektriciteit, water en verwarming, zelfbedieningskoffie, -thee en -water, gebruik van een printer, postvak en verzorging van post, onthaalservice, poetsservice en gratis toegang tot kranten en zakelijke magazines. Zo ligt dagelijks de kwaliteitskrant De Standaard klaar, evenals enkele ondernemersmagazines zoals die van Voka, Unizo en Sterck.

Met deze uitgebreide en gebruiksvriendelijke faciliteiten kunnen ondernemers zich volledig concentreren op hun werk en hebben ze alles binnen handbereik om succesvol te kunnen ondernemen.

Ideale werkomgeving voor ondernemers
Samengevat is het Oh! in Mechelen een uitbreiding op de traditionele co-workingspaces en biedt het ondernemers een veelzijdigere en completere werkomgeving. Hierdoor is het Ondernemershuis een ideale werkomgeving voor ondernemers die op zoek zijn naar een flexibel en professioneel kader.

Wat kan het Oh! voor je doen?

Starters, jonge en meer ervaren ondernemers vinden in het Oh! een fijne werkplek om hun activiteiten uit te bouwen,
klanten te verwelkomen en met andere bewOh!ners te netwerken.

Oh!Talk
’Slimme sales’

Vr. 26.04.2024 12:00 - 13.30

Hoe zorg je ervoor dat je na een salesgesprek buiten loopt met een duidelijke ja/nee i.p.v. ‘we gaan er eens over nadenken’?