Vergaderen in Mechelen

Het organiseren van vergaderingen op een externe locatie biedt vele voordelen, en als het aankomt op het kiezen van de perfecte stad voor deze bijeenkomsten, staat Mechelen hoog op de lijst. Hier zijn enkele redenen waarom je zou moeten overwegen om je volgende vergadering in Mechelen te organiseren.

Centrale ligging

Mechelen bevindt zich in het hart van België, strategisch gelegen tussen Antwerpen en Brussel. Deze centrale ligging maakt het voor iedereen gemakkelijk bereikbaar, ongeacht vanuit welk deel van het land je deelnemers komen. Daarnaast is Mechelen met de trein vanuit Zaventem ook slecht 10 minuten reizen. Het is de ideale ontmoetingsplek die reistijd voor iedereen minimaliseert.

Gezellige en inspirerende omgeving

Mechelen is niet alleen functioneel gunstig gelegen, maar het is ook een prachtige, gezellige stad met alle voorzieningen van een grote stad, zonder de overweldigende drukte. De charmante binnenstad, rijke geschiedenis en culturele bezienswaardigheden bieden de perfecte achtergrond om te ontspannen na een dag vergaderen of om teambuildingactiviteiten te organiseren.

Netwerkmogelijkheden

Door te kiezen voor Mechelen als vergaderlocatie, plaats je jouw evenement in een stad die een thuisbasis biedt aan een scala aan bedrijven en industrieën. Dit bevordert netwerkmogelijkheden, iets waar we in het Ondernemershuis steeds op inzetten.

Vergaderen in het Ondernemershuis

In het Ondernemershuis zorgen we ervoor dat elk evenement bijzonder is. Ons prachtige pand in Mechelen biedt alles wat nodig is om van jouw vergadering een succes te maken. Bovendien biedt onze betoverende tuin midden in de stad, de perfecte setting voor een gezellige sfeer.

Ontdek onze unieke vergaderlocatie die elk evenement bijzonder maakt. Zo kun je zelf ervaren wat Mechelen te bieden heeft en waarom het de ideale keuze is voor jouw volgende vergadering of zakelijke evenement.

Ontdek onze vergaderzalen

Wat kan het Oh! voor je doen?

Starters, jonge en meer ervaren ondernemers vinden in het Oh! een fijne werkplek om hun activiteiten uit te bouwen,
klanten te verwelkomen en met andere bewOh!ners te netwerken.

Datum: Zondag 6 oktober
Uur: 10u – 17u

Adres: Kanunnick de Deckerstraat 20a
2800 Mechelen