Kantoor te huur centrum Mechelen

Werken in het Ondernemershuis of Oh!

WEGWIJS IN DE HUURFORMULES VAN HET OH!

Fix, Mix en Flex … welke huurformule

van het Oh! past best bij jouw noden?

Ben je op zoek naar jouw eigen kantoorruimte op maat, een deelkantoor of een flexibele coworkingplek?

Het Oh! stelt voor: Oh! Fix, Oh! Mix en Oh! Flex … onze drie kant-en-klare kantoorformules die kennisondernemers als gegoten zitten.

Mix

Vaste desk in gemeenschappelijke ruimte

met eigen ladenblok en rolluikkast

365 per maand
  • Toegang tijdens kantooruren
  • Toegang 24/7 met badge
  • Incl. vergaderzaal bOh!wl 4u/maand​

Fix

Volledig ingerichte eigen kantoorruimte

vanaf

715
per maand
  • Toegang tijdens kantooruren
  • Toegang 24/7 met badge
  • Incl. vergaderzaal bOh!wl 4u/maand​
Populair

Uit de startblokken

In het Oh! zijn de ruime kantoren met overvloedige lichtinval al bemeubeld. Iedere werkruimte heeft een of meerdere desks met bureaustoelen en er staat ook een archiefkast voor je klaar. Makkelijker kan dus niet: je neemt meteen je intrek in je kantoor en gaat aan de slag. Kantoren in het Oh! krijgen wekelijks een poetsbeurt zodat ze altijd netjes zijn.

Heb je even tijd?

Spring eens binnen in het Oh! om een kijkje te nemen in onze kantoren en jouw favoriete, inspirerende werkplek te vinden! We maken graag kennis en bekijken samen met jou wat het Oh!, behalve een gezellige samenwerkplek, allemaal te bieden heeft. Of kom je meteen graag een dagje proefdraaien? In het Oh! ben je altijd welkom.

Het OH! groeit met je mee

Groeikrachtige Fix’ers, Mix’ers en Flex’ers kunnen vlot doorgroeien naar een van onze andere huurformules, naar een ruimer kantoor of dubbelkantoor … of ze kunnen onze Fix-, Mix- en Flexformule combineren. Bekijk jouw noden en wensen samen met ons en we stellen een huuroplossing op maat voor je samen!

Extraatje

Als bewOh!ner reserveer je gratis (enkele uren, afhankelijk van jouw huurformule) de bOh!wl vergaderruimtes op elke verdieping in het Ondernemershuis. Buiten deze bijbehorende bOh!wl-uren huur je onze bOh!wls aan een vriendenprijsje.

Neem ook een kijkje in onze andere vergaderruimtes: de middelgrote bOh!x en de ruime roOh!f met, alweer, een leuk extraatje.