Kantoor te huur centrum Mechelen

Combineer het comfort van je eigen, apart kantoor met de dynamiek van een coworking

Ontdek de formule die best bij je past

Fix - 1 tot 2 personen

Volledig ingerichte eigen kantoorruimte

vanaf

750
per maand
  • Incl. vergaderzaal bOh!wl 8u/maand​

Fix - 2 tot 4 personen

Volledig ingerichte eigen kantoorruimte

vanaf

1190
per maand
  • Incl. vergaderzaal bOh!wl 8u/maand​

Fix - 4 tot 8 personen

Volledig ingerichte eigen kantoorruimte

vanaf

1715
per maand
  • Toegang tijdens kantooruren

Zoek je een oplossing op maat? Gelieve ons te contacteren om een voorstel op maat uit te werken.

Wat is er in elk kantoor inbegrepen?

Gebruik van vergaderruimte

Als bewOh!ner reserveer je gratis (enkele uren, afhankelijk van jouw huurformule) de bOh!wl vergaderruimtes op elke verdieping in het Ondernemershuis. Buiten deze bijbehorende bOh!wl-uren huur je onze bOh!wls aan een vriendenprijsje.

Neem ook een kijkje in onze andere vergaderruimtes: de middelgrote bOh!x en de ruime roOh!f met, alweer, een leuk extraatje.

Eigen kantoor in hartje Mechelen

Werk in een fijne, rustige en groene omgeving midden in de stad in het comfort van je eigen kantoor. Ons office center biedt een inspirerende plek waar andere ondernemers elkaar helpen en adviseren. Onze kantoren zijn klaar voor gebruik, dus je kunt meteen aan de slag. Ontdek de kracht van samenwerken en laat ons voor een prettige werkplek zorgen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je onderneming.

Onze kantoren zijn allemaal ‘plug and play’ ingericht met een focus op totale ontzorging. Alle kantoren zijn uitgerust met bureautafels, bureaustoelen, rolluikkasten, ladeblokken, kapstokken, vuilbakjes, internetkabels. Praktisch alle kantoren kijken uit op het groen; de historische Oh! stadstuin. 

Wil je liever co-worken?

Een van de grootste voordelen van co-working is de flexibiliteit die het biedt. Hierdoor kan je werken op tijden die voor jou het beste uitkomen. Bij Het Ondernemershuis kan je dan ook kiezen voor het aantal uren dat jij nodig hebt.  

Het Oh! groeit graag met je mee​

Groeikrachtige Fix’ers, Mix’ers en Flex’ers kunnen vlot doorgroeien naar een van onze andere huurformules, naar een ruimer kantoor of dubbelkantoor … of ze kunnen onze Fix-, Mix- en Flexformule combineren. Bekijk jouw noden en wensen samen met ons en we stellen een huuroplossing op maat voor je samen!

Welkom bij het Oh! of ‘Ondernemershuis Mechelen’, de ontmoetingsplek voor en door ondernemers.

Bij het Oh! begrijpen we dat elke ondernemersreis uniek is. Daarom bieden we comfortabele werkplekken binnen een inspirerende ondernemers-community. Of je nu een eenpersoonskantoor zoekt, ruimte nodig hebt voor groei, of tijdelijk kleiner wilt werken – het kan allemaal bij het Ondernemershuis Mechelen. Wij groeien met jou mee.

Bij het Oh! geloven we in de kracht van ontmoetingen. In onze bruisende ondernemers-community inspireren, ondersteunen en versterken ondernemers elkaar. Hier ontstaan niet alleen nieuwe ideeën, maar ook waardevolle samenwerkingen.

Word bewOh!ner en geniet als huurder van gratis toegang tot Oh!Talks, speciale bewOh!ners-bijeenkomsten en aantrekkelijke kortingen op vergaderzalen.

Ontdek onze kantoren van 18 m² tot 40 m² met uitzicht op de groene, historische stadstuin. Boek een gratis testdag en ervaar direct een ‘plug and play’ kantoor, inclusief alles wat je nodig hebt.

Flexplek nodig? Bij het Ondernemershuis huur je een flexibele werkplek met de voordelen van een vaste ruimte en de gezelligheid van co-werken. Vraag nu jouw gratis testdag aan.

Wij verzorgen met plezier de catering voor jouw bijeenkomst met lokale lekkernijen. Neem contact op om het menu te bekijken en laat ons weten of je speciale wensen hebt.

 

Datum: Zondag 6 oktober
Uur: 10u – 17u

Adres: Kanunnick de Deckerstraat 20a
2800 Mechelen