Kantoor te huur centrum Mechelen

Combineer het comfort van een eigen kantoor met de dynamiek van een coworking

Eigen kantoor
in hartje Mechelen

Werk in een fijne, rustige en groene omgeving midden in de stad in het comfort van je eigen kantoor. Ons office center biedt een inspirerende plek waar andere ondernemers elkaar helpen en adviseren. Onze kantoren zijn klaar voor gebruik, dus je kunt meteen aan de slag. Ontdek de kracht van samenwerken en laat ons voor een prettige werkplek zorgen, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van je onderneming.

Fix

Volledig ingerichte eigen kantoorruimte

vanaf

750
per maand
 • Toegang tijdens kantooruren
 • Toegang 24/7 met badge
 • Incl. vergaderzaal bOh!wl 8u/maand​
Populair

Welkom bij het Oh! of ‘Ondernemershuis Mechelen’, de ontmoetingsplek voor en door ondernemers.

Bij het Oh! begrijpen we dat elke ondernemersreis uniek is. Daarom bieden we comfortabele werkplekken binnen een inspirerende ondernemers-community. Of je nu een eenpersoonskantoor zoekt, ruimte nodig hebt voor groei, of tijdelijk kleiner wilt werken – het kan allemaal bij het Ondernemershuis Mechelen. Wij groeien met jou mee.

Bij het Oh! geloven we in de kracht van ontmoetingen. In onze bruisende ondernemers-community inspireren, ondersteunen en versterken ondernemers elkaar. Hier ontstaan niet alleen nieuwe ideeën, maar ook waardevolle samenwerkingen.

Word bewOh!ner en geniet als huurder van gratis toegang tot Oh!Talks, speciale bewOh!ners-bijeenkomsten en aantrekkelijke kortingen op vergaderzalen.

Ontdek onze kantoren van 18 m² tot 40 m² met uitzicht op de groene, historische stadstuin. Boek een gratis testdag en ervaar direct een ‘plug and play’ kantoor, inclusief alles wat je nodig hebt.

Flexplek nodig? Bij het Ondernemershuis huur je een flexibele werkplek met de voordelen van een vaste ruimte en de gezelligheid van co-werken. Vraag nu jouw gratis testdag aan.

Wij verzorgen met plezier de catering voor jouw bijeenkomst met lokale lekkernijen. Neem contact op om het menu te bekijken en laat ons weten of je speciale wensen hebt.

 

Liever co-worken?

Wat krijg je in je kantoor?

De kantoren zijn allemaal ‘plug and play’ ingericht, totale ontzorging, je kan dus meteen aan de slag.

Alle kantoren zijn uitgerust met bureautafels, bureaustoelen, rolluikkasten, ladeblokken, kapstokken, vuilbakjes, internetkabels.

Praktisch alle kantoren kijken uit op het groen; de historische Oh! stadstuin.

Inbegrepen:

 • High speed internet
 • Elektriciteit, water en verwarming
 • Koffie, thee, plat en bruiswater (self service)
 • Gebruik printer (prijs per afdruk)
 • Postvak en verzorging post
 • Onthaalservice
 • Poetsservice
 • Krant en zakelijke magazines

Optioneel:

Vaste telefoonlijn en -toestel

Uit de startblokken

In het Oh! zijn de ruime kantoren met overvloedige lichtinval al bemeubeld. Iedere werkruimte heeft een of meerdere desks met bureaustoelen en er staat ook een archiefkast voor je klaar. Makkelijker kan dus niet: je neemt meteen je intrek in je kantoor en gaat aan de slag. Kantoren in het Oh! krijgen wekelijks een poetsbeurt zodat ze altijd netjes zijn.

Heb je even tijd?

Spring eens binnen in het Oh! om een kijkje te nemen in onze kantoren en jouw favoriete, inspirerende werkplek te vinden! We maken graag kennis en bekijken samen met jou wat het Oh!, behalve een gezellige samenwerkplek, allemaal te bieden heeft. Of kom je meteen graag een dagje proefdraaien? In het Oh! ben je altijd welkom.

Het Oh! groeit met je mee

Groeikrachtige Fix’ers, Mix’ers en Flex’ers kunnen vlot doorgroeien naar een van onze andere huurformules, naar een ruimer kantoor of dubbelkantoor … of ze kunnen onze Fix-, Mix- en Flexformule combineren. Bekijk jouw noden en wensen samen met ons en we stellen een huuroplossing op maat voor je samen!

Extraatje

Als bewOh!ner reserveer je gratis (enkele uren, afhankelijk van jouw huurformule) de bOh!wl vergaderruimtes op elke verdieping in het Ondernemershuis. Buiten deze bijbehorende bOh!wl-uren huur je onze bOh!wls aan een vriendenprijsje.

Neem ook een kijkje in onze andere vergaderruimtes: de middelgrote bOh!x en de ruime roOh!f met, alweer, een leuk extraatje.

Oh!Talk
’Slimme sales’

Vr. 26.04.2024 12:00 - 13.30

Hoe zorg je ervoor dat je na een salesgesprek buiten loopt met een duidelijke ja/nee i.p.v. ‘we gaan er eens over nadenken’?