Vergaderzaal huren in Mechelen

RoOh!f

Onze ruime roOh!f biedt onderdak aan maximaal 50 personen en kan op allerlei manieren geconfigureerd worden.

Meer informatie
50 personen

Receptiezaal

De karaktervolle Receptiezaal voegt, door de prachtig bewaarde authentieke binten, een vleugje tijdloze elegantie toe aan je bijeenkomsten.

Meer informatie
30 personen

BOh!x

Zaal BOh!x straalt een gevoel van frisheid en lichtheid uit. Het tijdloos witte interieur dient als een universele canvas, klaar om jouw ideeën tot leven te brengen.


Meer informatie
12 personen

BOh!wl ​

Onze kleinste vergaderruimtes of bOh!wls zijn uitgerust voor 6 personen.
In het Oh! vind je er vier van.

Meer informatie
6 personen

Gesprekruimte

Warm ingerichte Gespreksruimte die de ideale setting vormt voor één op één gesprekken en kleine bijeenkomsten.


Meer informatie
4 personen.​

Combineer je vergaderzaal met catering

Wil je je gasten verwennen met heerlijke hapjes en drankjes, of misschien zelfs met een complete maaltijd? Voor catering ben je bij ons aan het juiste adres. We werken samen met vaste partners in Mechelen en bieden de beste oplossing voor jouw speciale gelegenheid.  

 We verzorgen met veel plezier de catering tijdens jouw bijeenkomst om de energie en productiviteit van je deelnemers op peil te houden. Zo geniet je van een ruime keuze aan lekkere tussendoortjes en heerlijke maaltijden, én je ondersteunt de lokale Mechelse ondernemers.  

Wegwijs naar het Oh!

Onze vergaderlocatie is centraal gelegen, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is voor alle deelnemers. Zowel met de wagen als met de fiets, alsook met het openbaar vervoer.

De Oh! stadstuin waaraan het Ondernemershuis is gelegen, biedt een uniek, groen kader, ideaal voor je welverdiende pauze of als groene uitvalsbasis voor je teambuildingactiviteiten.

WelkOh!m in onze unieke vergaderlocatie, aan de rand van het bruisende stadcentrum in Mechelen.
In dit voormalig ziekenhuis draait vandaag de dag alles om Oh!ntmoeten en samenwerken, en dit in een unieke omgeving, die zowel functioneel als inspirerend is en ruimte biedt aan professionals uit diverse sectoren.

Of je nu zoekt naar een intieme vergaderruimte voor een klein gezelschap, of een ruime zaal voor grotere groepen, je bent aan het juiste adres. In het Oh! hebben bewOh!ners en gasthuurders de keuze uit vergaderruimtes van verschillende formaten.
Ons gastvrije team staat klaar om je te ondersteunen zodat jij je kan concentreren op wat echt belangrijk is: zorgen voor een succesvolle bijeenkomst waarin je doelen bereikt worden!

Na de meeting nog even de stad in?

Binnen tien minuten sta je op de Grote Markt van Mechelen.

Neem vandaag nog contact met ons op om je volgende vergadering, trainingssessie, workshop of speciaal evenement te plannen. Je kan vertrouwen op onze attente medewerkers om je te assisteren bij het plannen en uitvoeren van een bijeenkomst die aan al je verwachtingen voldoet.
Wij verheugen ons erop je te verwelkOh!men.

Datum: Zondag 6 oktober
Uur: 10u – 17u

Adres: Kanunnick de Deckerstraat 20a
2800 Mechelen