Vergaderzaal huren

Klein en groots vergaderen in het Oh!

VERGADEREN IN HET OH!

Klanten ontvangen, samen brainstormen, een workshop, lezing of receptie organiseren … in het Oh! hebben bewOh!ners en gasthuurders de keuze uit vergaderruimtes van verschillende formaten.

Op elke verdieping vind je onze kleinere, veelzijdige bOh!wls met uitzicht op de mooie, groene binnentuin. Het Oh! biedt ook onderdak aan de lichte, medium vergaderruimte bOh!x en aan ons sympathieke paradepaardje roOh!f onder het authentieke gebinte. Bij de roOh!f ligt aangrenzend nog een ruime multifunctionele zaal.

Voor onze bewOh!ners omvatten de Fix-, Mix- en Flex-formules sowieso enkele uren vergadertijd in een bOh!wl. Geef ons gewoon een seintje om jouw bOh!wl vooraf te reserveren!

Voor activiteiten die binnen het kader van de werking van het Ondernemershuis passen, zijn aparte prijsformules van toepassing.
Neem even contact met ons op

Interesse om een van onze vergaderzalen te boeken?

Een paar kleine extra's

Het leven is meer dan werken alleen: neem even een leuke pauze met een kopje koffie in het Oh!

ohmechelen (33)

Neem een pauze tussen vergaderingen

De gezellige, groene binnentuin aan het Oh! is perfect om tussen meetings door even te relaxen en een praatje te maken.

CATERING

Wil je jezelf en je gasten tussen meetings door graag verwennen met een informeel kopje koffie met iets lekkers, dan zetten we graag alles voor je klaar. We bekijken samen met jou wat de mogelijkheden zijn.

brown round bread on white box

Speciale prijs voor BEWOH!NERS ​

In elke huurformule van onze bewOh!ners zijn sowieso een aantal vergaderuren inbegrepen.

Daarbuiten kunnen Fix’ers, Mix’ers en Flex’ers de vergaderruimtes in het Oh! tegen voordelige tarieven huren.

Voor activiteiten die binnen de werking van het Ondernemershuis passen, bestaan aparte prijsformules. Neem contact met ons op voor meer info.